Hjem > > Indhold
Produktkategori

Karakteristik af silicium stål slibemaskine

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 04, 2018

Silicone Steel Slitting Machine er en egnet maskine til langsgående skæring af metalmaterialer. Det spoler også de slidede strimler ind i en rulle. Efter praksis viste det sig fuldt ud, at siliciumstålslibemaskinen med nem betjening, skæring af høj kvalitet, høj materialeudnyttelse, skærehastighed trinløs hastighedsstyring og andre fordele.

Fra en strukturel synsvinkel omfatter silisiumstålslibemaskinen en oplagringsstation, spolvogn, uncoiler og flere andre dele, hvoraf opbevaringsstationen bruges til at lagre de råmaterialer, der skal behandles; og vognvogn er ansvarlig for opbevaring af lagerpladsen Standby råmaterialer ind i uncoiler og ved at stige, falde, bevæge sig frem og tilbage og andre funktioner i den åbne spole.

Afløbsindretningen i siliciumstålslibemaskinen vedtager en-cantilever-struktur. Under betingelse af stor vægt af råmaterialer er det kun nødvendigt at tilføje hjælpestøtte i slutningen af ​​afviklingsrullen. Desuden har uncoilerbasen sædvanligvis funktionen at bevæge sig frem og tilbage langs den parallelle retning af den enkelte maskine, som effektivt og hurtigt kan afslutte orienteringen af ​​råmaterialer og forbedre nøjagtigheden af ​​spaltning.

En sådan anordning er meget velegnet til anvendelse som en koldvalset spole, rustfrit stål, Caitu-volumen, tinplate og andre materialer, skæreudstyr, kan opnås i strimlens tykkelse på 0,3-3 mm, spolbredde 1850 mm, lodret Klippebredde 30 mm .

Silicon Steel Slitting maskine til at opfylde kravene i forskellige materialer, slitting produkter fra slitting kan bedre anvendes til den faktiske behandling, stærkt forbedrer udnyttelsen af ​​materialet, ikke kun reducerer affald, men også for erhvervslivet med Til større effektivitet.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serier
Nivelleringsserier
Flade stålserier
Coil upender
Tlf .: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Tilføj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Undersøgelse