Hjem > > Indhold
Produktkategori

High Speed ​​Cut to Length line systemdesignfunktioner

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Dec 25, 2017

Højhastighedssnit til længdelinie er en typisk skærelinje, som effektivt kan skære metalmaterialet og få fremragende skærekvalitet med det effektive samarbejde af en række enheder. Hvad er designfunktionerne i dette højhastigheds-line-line-system?

I en vis længde af højhastighedskreds til længde linje kan ikke kun skære forskellige længder og tykkelse af materialet, og produktets størrelse efter skærefejl på ikke mere end 1 mm, hvilket angiver produktionslinjeskærens nøjagtighed er meget høj; det også med skrot skæring, dobbelt Station multi-head skæring og andre unikke funktioner, er en almindelig skærelinje ikke kan sammenlignes.

Dømmer man fra tidligere erhvervserfaring, bliver stålpladen forkortet efter at være skåret af skærelinien. For at overvinde dette problem tilføjes temperaturovervågnings- og kompensationsalgoritmen til længden af ​​højhastighedskæden for at styre systemet for at justere skærebanen til enhver tid for at sikre, at der i tilfælde af varmeafskårne afkølede produkter for at opfylde produkt nøjagtighedskrav.

I praksis er hovedprocesserne ved højhastighedskæring til længdelinje inklusiv scanning af stålpladeoversigt, produktnestning, skærebaneoptimering, automatisk skærekontrol, stempelfabrikmærke, opgaveopgave osv., Som kan gøre materialebehandling på en gang og reducere Udgifterne til udstyr Indstil, spar omkostninger.

I højhastighedstasten til længdelinie er der bevægelsesstyring, PLC, temperaturmåling, stansningsudstyr og andre fire slags kommunikationsudstyr, og alle bruger seriel kommunikation. motion controller som styrer 14 akser, der angiver sin software del Evnen er også meget kraftfuld.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serier
Nivelleringsserier
Flade stålserier
Coil upender
Tlf .: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Tilføj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Undersøgelse