Hjem > > Indhold
Produktkategori

Struktur og egenskaber ved CNC slidsenhed

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 15, 2018

CNC slidsenhed, som hovedsagelig anvendes til langsgående slibning af metalmaterialer som silikone stålplade, strimmel og aluminiumstrimmel. De tekniske parametre for denne enhed er: materialetykkelse, afviklingsbredde og vægt, afvikling af indvendig og udvendig diameter, viklingsdiameter, slid parallelfejl, skærebreddefejl, hastighedsreguleringstilstand, hastighed og udstyr total effekt og areal arealet af disse to . Disse er alle vigtige parametre, derfor er uundværlige.

Desuden er enheden fuldt hydraulisk drev og gas-splitter. På grund af brugen af ​​PLC-styring, kører den automatisk og justerer automatisk skærebredden for at gøre den passende.

CNC slids enhed funktioner er som følger:

(1) Ved skæring udføres de to arbejdsopgaver af værktøjsskifte og rækkeskæring uden at adskille knivakslen. Som følge heraf er automatiseringen af ​​udstyret meget automatiseret og nem at betjene med større værdier ved forskydningshastigheden.

(2) Det er at skære råmaterialerne lodret for at opnå den ønskede bredde af de forskellige færdige produkter og kan bruges som forberedelsesproces for nogle blanke. Derudover kan brugen af ​​forskellige værktøjer være en række ikke-jernholdige metaller til skæring. Fordi CNC slidsenhed er til automatisk drift, kan derfor udstyrets effektivitet garanteres.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serier
Nivelleringsserier
Flade stålserier
Coil upender
Tlf .: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Tilføj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Undersøgelse