Hjem > > Indhold
Produktkategori

Tykk plade Kaiping bruger opmærksomhedspunkter og applikationer

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 11, 2018

1. Plade Kaiping maskine i brug, om der er nogle forholdsregler?

Plade Kaiping maskine, brugen af ​​processen, er der nogle forholdsregler, hovedsagelig for: Hvis du finder en undtagelse eller virkningen af ​​sådanne uregelmæssigheder, skal den straks lukkes for vedligeholdelse. Hvis det ikke er en nødsituation, er det forbudt at stoppe med at bruge nødstopknappen. Derudover er det ikke tilladt at trække ud uden tilladelse.

2. Ved anvendelse af området er åben-plank-maskine mindre end almindelig Kaiping-maskine?

Kaiping-maskine, Kaiping-tykkelsen er 0,18-25 mm, tværsnits til størrelse tolerance er inden for 0,1 mm. Derfor kan den behandles i tykkelsesområdet, er 0,14-25 mm. Pladen Kaiping maskine, som er Kaiping maskine i a. Hovedmålet er for tyk plade, så dens forarbejdningsområde er mindre, det er umuligt med almindelige Kaiping-maskine, er det samme.

3. Kaiping aluminium, kan vi bruge pladen Kaiping maskine? Derudover åbner stål Kaiping det?

Kaiping aluminium kan bruges Kaiping maskine til at udføre, uanset om du skal bruge tykt Kaiping maskine, det er at se den aktuelle situation og brugen af ​​kravene. Hvis det er nødvendigt, så er det normalt, at du kan bruge almindelige Kaiping. Kaiping stålstålstangen rulles lige, den bliver brugt til Kaiping maskine. Dette er imidlertid ikke brugen af ​​plade Kaiping maskine.

4. Plade Kaiping maskine, hvis korrektionscentret og midten af ​​uncoiler ikke overlapper midtretningen, så pladen Kaiping, uanset om den har en indvirkning?

Plade Kaiping maskine, hvis korrektionscentret og midten af ​​uncoiler ikke falder sammen med retningen af ​​midten, så pladen Kaiping, er der ikke meget indflydelse, fordi korrektionshjulet ved at klemme kraften, pladen kan forhindre fænomenet afvigelse opstår. Men hvis det er på arket, vil der være problemer.

http://www.pxslitter.com/

Produkter
Slitting serier
Nivelleringsserier
Flade stålserier
Coil upender
Tlf .: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Tilføj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Undersøgelse